een sessie met Lucie

Binnenkort ga ik moeders helpen herinneren door het bieden van ademsessies.

Ik kom (terug) met vernieuwde afgestemde sessies die in dienst staan van ‘de moeder’ zodat jij jouw eigen aardigheid weer kunt herinneren en volledig kunt gaan omarmen.

 

De intentie ligt er om eind januari/ begin februari 2024 te beginnen. De aarde wordt rond die tijd weer wakker, de energie begint voorzichtig aan weer te stromen en daar beweeg ik graag op mee.

 

Voel jij de ‘roep’ van de moeder in je en wil jij weer herinneren wie je werkelijk bent zodat jouw kind de ruimte krijgt die het nodig heeft op volledig op te kunnen bloeien dan ben je van harte welkom. 

 

(stuur me een mailtje zodat ik ruimte voor je vrij kan houden)
info@lucierijpstra.nl

Wat anderen zeggen over een sessie met Lucie

De eerste kennismaking met een ademsessie was voor mij zo mooi om te ervaren dat ik mijn man ook mee kreeg. Nadat ik een ademsessie heb gehad bij Lucie was ik een knoop in mijn maag kwijt. Het was net alsof er een bal in mijn maag zat die eruit ging. De ademsessies hebben mij geholpen om vrijer in het leven te staan en meer vanuit mijn gevoel te leven.
Ria
Ik kwam bij Lucie omdat ik stress ervaarde en dus mijn ademhaling hoog zat. Ik was altijd druk, eigenlijk kon ik niet ‘niets doen’. Het was voor mij wonderbaarlijk om te voelen hoe het lichaam reageert op je ademhaling. Lucie gaf me goede Feedback waar ik in de praktijk direct mee verder kon. Soms waren de sessies emotioneel toch voelde ik mij altijd op mijn gemak. Ik kan nu tijdens stress situaties mijn ademhaling zelf bijstellen, wat mij enorm helpt. Dat maakt direct een groot verschil in mijn leven anders had ik nu nog steeds al die stress ervaren en bleef ik mijzelf allerlei verwijten maken.
Marijke
Voordat ik een ademsessie had gehad, was ik redelijk onrustig in mijn doen en laten. Na een tijdje bewust ademen begon ik resultaat te merken. Ik ben rustiger geworden en kan alles wat beter relativeren. Ik heb het ademen bij Lucie als zeer bijzonder ervaren. Laat je meevaren met je ademcoach.
Richard
Ik heb de ademsessies bij Lucie ervaren als een snelle en prettige manier om meer helderheid en stroom in mezelf te krijgen. Na de ademsessies kon ik echt goed voelen dat er meer ruimte in mijn lichaam en geest kwam. De ademsessies leverde me vooral veel energie op. Ik had deze prachtige ademsessies niet willen mislopen.
Marieke
Mijn achtergrond

Ik heb een Bachelor Pedagogiek. Met kinderen werken doe ik eigenlijk al van kinds af aan. Voor mij is de energie van het jonge kind zuiver, vol humor en ontzettend helend. Jonge kinderen hebben een ongeremdheid die zo puur is dat het inspirerend werkt voor mij. Hun magisch denken vind ik fantastisch, ik speel graag mee. 

 

Ik heb ook gewerkt met tieners, pubers en adolescenten. Helaas kwamen zij op mijn pad omdat ze in uitdagende situaties zaten.  In mijn werk met deze doelgroep heb ik ervaren dat volwassenen zelf moeite kunnen hebben met het dragen van de verantwoordelijkheid die zij wel lijken te verwachten van de pupil.  Ik merkte dat het leidde naar angst en onveiligheid waardoor ik moeite kreeg me te verhouden met het werk dat van mij verwacht werd.

 

Ik heb zeven jaar lang een energetische ademcoach praktijk gehad, na een echtscheiding gaf een vaste baan meer rust voor thuis en zo werk ik de afgelopen vijf jaar in het regulier onderwijs met kleuters. Wat een helend effect heeft gehad op mij en ik mijn speelsheid weer terug kon vinden. 

 

In mijn vrije tijd doe ik veel aan zelf onderzoek. Ik ben me bewust van de onderstroom,  waardoor ik heb mogen leren onderscheiden wat er qua energie om ons heen waarneembaar is. Ik blijf graag vol verwondering naar de aarde kijken waardoor ik steeds weer in nieuwe werelden terecht lijk te komen. 

 

Als moeder heb ik de kans gekregen om te herinneren wie ik ben en waar ik mijn veiligheid kan vinden. Ik ben ontzettend trots op mijn beide zonen die mij op een liefdevolle manier uitgedaagd hebben mijn krachtplek als moeder te claimen. Ik zie ze hierdoor ook in hun eigen kracht komen.

 

Na vele mooie reizen en rijke ervaringen voelt het tijd om mij dienstbaar stellen aan ‘de moeder’. Ik wil jou helpen herinneren wie je bent zodat jouw kinderen ontspannen en veilig op kunnen bloeien.

Dit boek is voor iedere vrouw die voelt dat er meer is.  ‘Zodra je het kunt voelen, kun je het ontvangen’ is een boek dat helpt herinneren. Ik vertel je met dit boek niets nieuws, ik help je herinneren wat er al een leven lang voelbaar is in jou.

 

Ik geloof dat het nu tijd is om ons te realiseren wie we zijn, waar we zijn en waarom we hier zijn.

 

Ben je er klaar voor? Want zodra je het kunt voelen, kun je het ontvangen! 

Liefs Lucie