Cirkels

Leven wij vrouwen een vergelijkbaar universeel verhaal?

Wat is jouw verhaal?

Veel vrouwen doorstaan moeilijke periodes in het leven om vervolgens nieuwe uitdagingen tegen te komen. Met alle verantwoordelijkheid rustend op hun schouders, moeten ze keer op keer de kracht vinden om door te gaan. Herkenbaar?

Mijn verhaal

Ieder kind wordt geboren met een bedoeling. Onze herinneringen komen uit de toekomst en jij als kind droeg de jouwe mee deze wereld in. Wij zijn allemaal van betekenis en dragen onze eigen verhalen en ervaringen. Dat doen we niet voor niets. Het wordt tijd dat we het gaan herinneren.

3 2

Herinneren met de Beleef Cirkel

Onze levens bestaan uit cycli, ze bewegen in kringen van groot naar klein en van klein naar groot. Je kunt het vergelijken met een steen die je in het water gooit. Alles wat jij doet, alles wat jij beleeft laat zijn kringen achter en zo ontstaat er weer een nieuwe cycli.

 

In de Beleef Cirkel nodig ik jullie uit om op zelf onderzoek te gaan. Dit doen we door samen de stilte op te zoeken, vragen te stellen, onderwerpen te bespreken en middels onderzoekende en verdiepende opdrachten tot antwoorden te komen. Deze antwoorden vindt je in jezelf en hoeven alleen voor jou van betekenis te zijn. 

 

Jij kunt als gastvrouw de Beleef Cirkel aanbieden. Je nodigt 4 tot 8 mensen uit om deze Cirkel samen te bleven. Ik stem samen met jou af waar de Beleef Cirkel over mag gaan. Willen jullie een bepaald onderwerp bespreken of laten we het ontstaan. 

 

Mijn boeken kunnen de aanleiding zijn voor een Beleef Cirkel, maar je kunt ook n.a.v. de Cirkel kennis maken met mijn boeken. 

De Beleef Cirkels worden vanaf 2023 aangeboden. 
Ze kunnen plaats vinden op ochtend, middag of avond. Een beleef cirkel duurt tussen de drie en 5 uren, afhankelijk van wat er mag ontstaan tijdens de Cirkel. Een vergoeding voor de Cirkel is afhankelijk van afstand, tijd en het aantal deelnemers. Ik stem dit in overleg met de gastvrouw af. 

 

Wil je meer weten voel je vrij om contact met mij op te nemen via de mail. lucierijpstra@gmail.com

4 3

Verbinden met de Vrouwen Cirkel

Een Vrouwen Cirkel is een heilige ruimte waarin vrouwen samen komen voor hun spirituele groei en ontwikkeling. 

 

Mijn volgende boek, Hoedsters van verborgen wijsheid gaat over vrouwencirkels. Vanuit mijn eigen ervaring en onderzoek ben ik me gaan realiseren dat de vrouwencirkels essentieel zijn.

 

Ik geloof dat wanneer wij als vrouwen ons gaan verbinden we meer in contact kunnen komen met oude wijsheden en verloren waarheden. Wij vrouwen kunnen immers voelen wat er ongezien waar te nemen valt. Als wij niet meer terug in verbinding komen met onze vermogens om te voelen dan raken we uit verbinding met elkaar. Niet alleen als vrouwen onderling maar als samenleving.

 

De mannen hebben het nodig dat wij vrouwen weer volop in verbinding komen met ons zelf. Onze kinderen hebben het nodig dat wij afgestemd zijn in ons contact met hen. Wij vrouwen dragen de sleutel en daarin zijn we allemaal belangrijk!

 

Met deze Vrouwen Cirkel wil ik jou uitnodigen om samen met 3 tot 5 vrouwen die je goed kent regelmatig samen te komen. Ik wil je stimuleren om in een eigen vrouwen cirkel actief te worden. 

 

Dit hoeft niet heel hoogdravend of exclusief te zijn, het is belangrijk dat jullie je eigen energie in beweging brengen. Tijdens deze bijeenkomst help ik jullie op weg door jullie te laten ervaren hoe belangrijk en waardevol een vrouwencirkel kan zijn. 

 

Ook hier is een vergoeding  afhankelijk van afstand tijd en het aantal deelnemers. Ook de vrouwen cirkels worden vanaf 2023 aangeboden.

 

Neem contact met me op via lucierijpstra.nl voor meer informatie. 

Het gaat om de ervaring, om wat de voeding vanuit de Cirkel doet met jou als vrouw. Welke beweging het stimuleert in jou en hoe jij die beweging expressie kiest te geven.

Lucie Rijpstra

Zij delen hun ervaring

vanuit de Vrouwen Cirkel

Ellen

Lucie kan een hele fijne en veilige sfeer neerzetten, je voelt je gauw op je gemak. En wat ik ook super mooi vind is hoe ze afstemt op wat er speelt en dat wat zich aandient, waardoor de vrouwencirkel altijd relevant is.

De magie van de vrouwencikel is voor mij de diepe verbinding met elkaar als vrouwen in een sacred space. Een plek waar je kunt Zijn, het delen met elkaar, de steun, de verdieping, het spiegelen en bekrachtigen van elkaars kwaliteiten. Ook dat ieder in de groep zijn eigen bijdrage heeft in de cirkel, want je doet ertoe. Dit is een cadeau voor jezelf en gun ik iedereen. Lucie, kan als geen ander dit samen met jou neerzetten en ondersteunen.

Serinde

Karina

Lucie weet de sfeer zo te creëren dat er een veilige bedding ontstaat. Wat mag ontstaan, kan ook ontstaan."

Kom in verbinding met Lucie

Neem contact met me op

Ben je nieuwsgierig geworden naar een Cirkel neem dan contact met me op door een mail te sturen naar lucierijpstra@gmail.com

Laat je inspireren door de Spirituele Gids voor jouw vrouwelijke energie. Eind 2022 verkrijgbaar.