Boeken

Spirituele Gids voor jouw vrouwelijke energie

Zodra je het kunt voelen, kun je het ontvangen

Dit boek helpt je herinneren hoe jij magnetisch verbonden bent met de energieën van de aarde, welke dankbare rol kinderen spelen in het leven en hoe magisch jouw creatiekracht werkelijk is. Zonder de erkenning van jouw eigenwaarde en kracht is de aarde uit balans. Help haar weer in evenwicht komen door jezelf en de wereld met nieuwe ogen te bekijken.

 

Zodra je het kunt voelen, kun je het ontvangen bestaat uit twee delen. Deel I ‘De magie van reflectie’ neemt je mee in de reis naar jouw magische innerlijke kracht.

Deel II ‘Draagster van het licht’ geeft verdieping en een nieuw perspectief op jouw rol in deze wereld.

 

Lees ook het derde deel van deze Spirituele Gids voor jouw vrouwelijke energie, het e-book De ontkieming. 

€ 29,00

De ontkieming

Dit e-book is het kindsdeel. De verhalen in dit boek waren ruim tien jaar geleden al geschreven. Het lag al die tijd te wachten.
Tot mijn verbazing vertellen deze vier verhalen samen waar ik de afgelopen vijf jaar over ben gaan schrijven. Het bleek ‘De ontkieming’ te zijn van het boek ‘Zodra je het kunt voelen, kun je het ontvangen’ en moest daarom ook gedeeld worden!

 

Dit e-book is niet te vergelijken met de eerste twee delen van de Spirituele Gids voor jouw vrouwelijke energie. Dit derde deel is veel kleiner en inhoudelijk anders geschreven. Toch is het in de kern gelijk. Het helpt je voelen wat je kunt gaan ontvangen.

€ 7,00

Anderen over het boek

IMG-1354
Ellen van der Linden

Zo blij dat dit boek geschreven is en dat deze belangrijke, natuurlijke kennis inzichtelijk en toepasbaar is gemaakt. Lucie heeft haar boek heel toegankelijk geschreven.

Lucie gebruikt wonderschone metaforen. Door dit boek werd ik uitgenodigd ‘mijn’ meest hardnekkige verhalen op een dieper niveau te doorzien. Dank je wel daarvoor!

Dit is een boek met praktische, handige tips en tools om jezelf beter te leren kennen. Om nog dieper een kijkje in jezelf te nemen door te reflecteren waardoor je kunt groeien als persoon. Ik ben dankbaar dat ik het ontstaan van dit boek vanaf de zijlijn heb mogen volgen.


In het boek Zodra je het kunt voelen, kun je het ontvangen, kom je ook Baba Jaga tegen. Misschien heb je al eens van haar gehoord. De verhalen van Baba Jaga spreken sterk tot mijn verbeelding. Ze vertegenwoordigen voor mij het schaduwstuk dat we allemaal onder ogen te komen hebben zodat we onze vergeten talenten weer zichtbaar kunnen maken. 

cropped-HARTJE_roze-verkleind.png

e-book de Ontkieming

€ 7,00

Boek Zodra je het kunt voelen, kun je het ontvangen

€ 29,00

Koop ze samen

€ 33,00
Verwacht

Hoedsters van verborgen wijsheid

Terwijl het eerste boek nog niet eens gedrukt was had ik al een volgend boek in de ruwe versie klaar liggen. Het belooft een bijzonder en magisch boek te worden. Hoedsters van verborgen wijsheid gaat over Vrouwencirkels en raakt voor mij persoonlijk veel essentiële stukken.

Het schrijven gaat weer vanuit verbinding en afstemming waarbij ik informatie ontvang over o.a. onze verbinding met Moeder Aarde, onze baarmoeders, (collectieve) pijnen, onze schaduwstukken, vorige levens en andere werelden. 

Word je al enthousiast bij het idee? Koop dan alvast de eerste boeken  van de Spirituele Gids voor jouw vrouwelijke energie  Ondertussen werk ik rustig door aan deel IV Hoedsters van verborgen wijsheid

Word je hier blij van?

Je kunt mijn werk steunen door mijn boeken onder de aandacht te brengen van je (sociale) netwerk

Alvast bedankt
Warme groet Lucie