Blog

Waarom een blog pagina?

In de zomer van 2023 heb ik mijn tijd doorgebracht in Zuid England. Ik heb dit deel ruim 6 jaar geleden ook bezocht en heb toen mogen ervaren dat de reis haar indrukken op mijn achterliet. De inzichten druppelden de jaren erna bij mij binnen. Het voelt voor mij alsof het Engelse landschap voor mij zo thuis is dat het tegen mij spreekt. Ik ontvang de boodschappen soms bewust maar meestal vallen ze als kwartjes veel later in mijn bewustzijn. Tijdens mijn reis door het Zuid Engelse land verbind ik me met zielswaarden- en waarheden, zo voelt het, het geeft mij een vernieuwende, zuiverende energie waardoor ik beter kan herinneren wat voor mij waar is en wat ertoe doet.

 

De ontwikkeling van onze samenleving en de wereld om ons heen is momenteel turbulent te noemen. Voor mijn reis voelde ik me kwetsbaar, ik wist heel goed dat ik mezelf uit mijn kracht had laten zetten en ik voelde een enorme drang om terug te gaan naar het Engelse land. Nu ik weer thuis ben voel hoe alles zakt. Tijdens deze reis heb ik directe boodschappen mogen ontvangen die ik heb kunnen opschrijven. Ik voel ook dat er veel onbewust is aangeraakt en ik vertrouw erop dat ook die informatie de komende maanden, jaren bij mij naar het bewuste zal komen.

Vanmorgen voelde ik heel sterk dat ik mijn schrijven (want zo ontvang ik boodschappen) mag gaan delen. Voor wie een steuntje in de rug kan gebruiken of de herinnering levend wil maken of houden kan mijn schrijven misschien van betekenis zijn. Ik hoop van harte dat het je zal sterken. 

Ter inleiding

Mijn woorden zijn de vertaling van de energie die voor mij voelbaar werd door in verbinding te gaan met mijn hogere zelf of de aarde. Wat goed is om te weten is dat elk medium een eigen energie mee geeft aan de boodschappen die ontvangen worden. Er bestaat niet een vaste waarheid. Wat ook goed is om te weten is dat elke ontvanger (in dit geval jij als lezer) een eigen energie verbindt aan de betekenis van de boodschappen, en dat, hoe jij het mag ontvangen, is waar jij mee uit de voeten kunt. Dat is wat er wel of niet resoneert in jou en die waarheid is voor jou van betekenis, maar kan voor een ander een hele andere lading hebben. Ik denk dat het goed is dat je daar bewust van bent voordat jij je openstelt mijn schrijven te lezen.

#01 Antwoord van de aarde op de vraag ‘Waarom ben ik hier'

Je bent hier om te zijn, om jouw unieke energie voelbaar te maken, allereerst voor jezelf. Je hebt het nodig om ....

#02 Antwoord van de aarde op de vraag 'Wat is mijn verlangen'

Binnenkort verwacht

#03 Antwoord van de aarde op mijn vraag 'waar wil ik werkelijk zijn'

Binnenkort verwacht

Lees ook mijn boek