#01 Antwoord van de aarde op de vraag ‘Waarom ben ik hier’?

Je bent hier om te zijn, om jouw unieke energie voelbaar te maken, allereerst voor jezelf. Je hebt het nodig om te ankeren en dat lukt het best in bekend terrein. Je bent hier om thuis te komen, thuis te komen bij jezelf. Bekend terrein betekend niet weten waar je bent omdat de plek of de omgeving bekend is voor je. Het gaat over voelen waar je hoort te zijn. Daar kunnen zijn met alles wat je bent omdat daar, waar je bent, jou die basis geeft om bij, met en in jezelf te kunnen zijn.

Je hebt een herkenning met de energie van de aarde op de plek waar je bent. Ik als aarde ben niet overal gelijk. Jij ook niet, jij als vrouw kunt niet op iedere plek en op elk moment gelijk zijn.

Je wordt (of je dat nu wilt of niet) beïnvloed door de energieën die om jou heen voelbaar en waarneembaar zijn, daar reageer je op. Jouw eigen energie komt daarmee wel of niet overeen. Raakt de energie elkaar dan voel jij je thuis. Stoot de energie af dan voel jij je ontheemd. Naar mate je groeit en bloeit veranderd je energie. Niets is voor altijd.

De plek die nu resoneert met jou zal niet altijd blijven resoneren. Daarvoor ben je een te complex energetisch wezen, net als de aarde. Al mijn variaties leven in jou. Jij gaat door fases, cyclus als een dochter van moeder aarde en je verandert, net als mij, mee met de seizoenen.

Je bent hier om te zijn en om jouw unieke energie voelbaar te maken, allereerst voor jezelf.

 

 

Lucie Rijpstra 18-08-2023
lucierijpstra.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *