WAARDEBEPALING ACHTERAF

WAARDEBEPALING ACHTERAF

Ik geloof dat de invulling voor wat waardevol kan zijn voor de ander, vooral losgelaten mag worden! Daarom stel ik mijn aanbod  beschikbaar vanuit het principe ‘Pay what you want’. Jij bepaald dus zelf hoe waardevol mijn aanbod is geweest voor jou. 

Misschien daag ik je daarmee al uit voordat je me hebt ontmoet! Of geef ik je de ruimte om de eerste stap wat makkelijker te zetten. Hoe je situatie ook is, in beide gevallen geef ik je eigenlijk direct al een impuls want ik geloof dat;  Het leven mag bestaan uit een reeks vrije keuzes.

Mijn aanbod heeft een persoonlijke meerwaarde, dat is lastig in tarieven te vangen. Daarbij wil ik jou de ruimte geven om zo open mogelijk mijn aanbod te ervaren. Vaste tarieven kunnen ‘vaste overtuigingen, beelden, verwachtingen en/of oordelen’ op roepen zowel bij jou als bij mij. Ik kies er bewust voor om ‘al-dat’ los te laten zodat er ruimte kan ontstaan voor het nieuwe…

THIS IS HOW THE MAGIC HAPPENS:

Ik vertrouw erop dat er altijd flow is, soms hoog, soms laag, soms snel en soms traag. De Flow is energie die we samen in beweging brengen, die is oneindig en altijd goed. Werken met waardebepaling achteraf betekent voor mij; Werken met vertrouwen!

Het bedrag dat voor jou passend is bij het aanbod dat je van me hebt ontvangen mag je overmaken naar rekeningnummer; NL 89 TRIO 0198 1155 04 t.n.v. L Rijpstra. Vermeld in de omschrijving wanneer je wat hebt ontvangen.

Ga naar mijn aanbod:  A D E M  of  R E F L E C T I E

Meer weten over waardebepaling achteraf, kijk hierWil je een factuur ontvangen? Stuur me dan zsm nadat je een bedrag hebt over gemaakt een mailtje dan ontvang je een factuur via de mail van het bedrag dat je inmiddels al hebt betaald.