WAARDEBEPALING ACHTERAF

WAARDEBEPALING ACHTERAF

Er is Openheid nodig om tot verandering te komen.

Mijn missie is vrouwen weer in contact te brengen met hun intuïtitie en gevoel.
Ik ben ervan overtuigd dat wij vrouwen een intuïtitie hebben die meer zekerheid en veiligheid kan verschaffen dan alle de regels en verzekeringen die wij kennen in onze wereld.  

Omdat ik vrouwen ondersteun meer bij hun gevoel te komen en daarop te vertrouwen kies ik er bewust voor te werken met Waardebepaling achteraf.  Ik weet dat mijn waarde zoveel groter is wanneer ik de ruimte hebt vanuit openheid, vertrouwen en intuïtitie te werken.

Vanuit daar zeg ik altijd já! En vanuit daar is alles mogelijk!

Wat ik mijn klanten wil meegeven door te werken met waardebepaling achteraf is dat;

Het fijn is om te ontvangen wat voor een ander kloppend voelt om te geven!

‘Practise the Magic’ zeg ik tegen mijn klanten!
Ga maar ervaren hoe het is om ergens open in te stappen en te ontvangen.
En nadat mijn klanten mijn aanbod hebben ontvangen vraag ik ze om te voelen wat zij kloppend vinden om mij hiervoor te geven.
Vanuit vertrouwen, vanuit respect en vanuit je eigen integriteit.

Trouw zijn aan jezelf is de sleutel tot het ultieme geluk! Als je zo door het leven kunt wandelen, dansen, huppelen, zwieren…. dan kom je in de Flow en ja dan zijn er echt nog wel uitdagingen en je gaat ook best nog wel eens onderuit! Die situaties zijn er om de Liefde en het Vertrouwen dat je hebt naar jezelf te vergroten, zodat je nog meer kan ervaren, ontvangen, voelen en leven.

Want jij weet precies wat kloppend is voor jou en je mag gaan ervaren dat je veilig bent bij jezelf.
Jij bent je eigen verzekering.

Het bedrag dat voor jou kloppend is bij het aanbod dat je van me hebt ontvangen mag je overmaken naar rekeningnummer; NL 89 TRIO 0198 1155 04 t.n.v. L Rijpstra. Vermeld in de omschrijving  wat je hebt ontvangen.

Ga naar mijn aanbod:  A D E M  of  R E F L E C T I E

Meer weten over waardebepaling achteraf, kijk hierWil je een factuur ontvangen? Stuur me dan zsm nadat je een bedrag hebt over gemaakt een mailtje dan ontvang je een factuur via de mail van het bedrag dat je inmiddels al hebt betaald.