Jij bepaalt wat je betaalt!

Jij bepaalt wat je betaalt!

Er is Openheid nodig om tot verandering te komen.

Ik ben ervan overtuigd dat wij allemaal een intuïtitie hebben die meer zekerheid en veiligheid kan verschaffen dan alle de regels en verzekeringen die wij kennen in onze wereld.  Omdat ik mensen ondersteun meer bij hun gevoel te komen en daarop te vertrouwen zeg ik bewust tegen al mijn klanten; ‘Jij bepaalt wat je betaalt’.

Ik weet dat mijn waarde groter is wanneer er openheid is en ik kan werken vanuit vertrouwen en intuïtitie. Het is belangrijk dat die 3 elementen hun eigen Flow vinden want vanuit daar is alles mogelijk.

 

Ik gun iedereen de ervaring dat,

Het fijn is om te ontvangen wat voor
een ander kloppend voelt om te geven!

‘Practise the Magic’ zeg ik tegen mijn klanten!
Ga maar ervaren hoe het is om ergens open in te stappen en te ontvangen.  En nadat mijn klanten mijn ademsessies hebben ontvangen vraag ik ze om te voelen wat zij kloppend vinden om mij hiervoor te geven.

Vanuit vertrouwen, vanuit respect en vanuit hun eigen integriteit.

Bij de online Reflectie Tool vraag ik van te voren te kiezen i.v.m. het commitment dat naast de openheid ook nodig is om tot verandering te kunnen komen. Maar ook daar bepaal jezelf wat je betaalt. 

Alle investeringen die je doet in het leven hebben energetisch zijn weerslag. Mijn diensten laten je ervaren dat je veilig bent bij jezelf en dat het oke is om te doen wat goed voelt voor jou! Zo zijn mijn tarieven een extra ervaring waarmee je het volgen van jouw gevoel in de praktijk brengt.

Lees hier ervaringen van anderen

Het bedrag dat voor jou kloppend is bij het aanbod dat je van mij hebt ontvangen mag je overmaken naar rekeningnummer; NL 89 TRIO 0198 1155 04 t.n.v. L Rijpstra. Vermeld in de omschrijving  wat je hebt ontvangen.

Neem contact met me op door
te mailen naar:
go@lucierijpstra.nl
lucierijpstra@gmail.com
of stuur een Whats-app bericht naar 06-20673383

Ga naar mijn aanbod:  A D E M  of  R E F L E C T I E

Meer weten over waardebepaling achteraf, kijk hier. Wil je een factuur ontvangen? Stuur me dan zsm nadat je een bedrag hebt over gemaakt een mailtje dan ontvang je een factuur via de mail van het bedrag dat je inmiddels al hebt betaald.