In de media

In de media

In Mijn verhaal kun je lezen hoe ik als moeder mijn gevoel de leiding wist te geven zodat ik de uitdagingen van mijn zoon in het basisonderwijs goed kon ondervangen.

Onderwijs journalist Yolante van Ree schreef het boekje ‘Dit ben ik, portretten van thuiszitters’ waarin ook het verhaal van Twan is mee genomen.  (mei 2018)

Lees hier Twan zijn verhaal

Yolanthe van Ree schreef voor het vakblad ‘de Nieuwe leerkracht’ (nov ’18)  het vervolg op Twan zijn verhaal.

Lees hier het vervolg van Twan zijn verhaal 

 

Inmiddels weten ouders mij ook te vinden en wordt ik regelmatig benaderd met vragen over inhoudelijke en gevoelsmatige zaken die een rol spelen. Ik geef hen onvoorwaardelijk steun en adviezen. Heb je ook vragen of ben je op zoek naar ondersteuning omdat je in een soort gelijke situatie zit, neem contact met me op via de mail; go@lucierijpstra.nl