De Tool ligt hier klaar voor jou!

De Tool ligt hier klaar voor jou!

Van harte Gefeliciteerd!

Je kunt nu direct beginnen.

Klik op de afbeelding en de Tool opent zich van zelf. Je kunt er voor kiezen om de bestanden te downloaden en/of uit te printen maar je kunt ook (zo vaak als je wilt) terug komen naar deze pagina om verder te gaan met Reflecteren. Gebruik het vooral op de manier die voor jou het prettigst is!

Ik wens je er veel plezier van en hoop dat het je een groot gevoel van vrijheid en vertrouwen zal brengen met daarbij vele dankbare levens- en groei-ervaringen!

 

Waardebepaling achteraf

Nadat je de Reflectie Tool hebt gebruikt mag je zelf bepalen wat je hiervoor wilt betalen. Dit kun je doen door te voelen welk bedrag voor jouw passend is en dat over te maken. Je kunt ook  de ervaringsvragenlijst-REFLECTIE-1  invullen zodat je concreet helder krijgt wat de Tool voor jou heeft betekend. (als je op de link klikt komt het word document bij downloads in jouw computer).

Werken met waardebepaling achteraf betekent voor mij; Werken met vertrouwen!

Je kunt de waarde die de Reflectie Tool voor jou heeft overmaken naar Rekeningnummer; NL 89 TRIO 0198 1155 04 t.n.v. L Rijpstra. Vermeld in de omschrijving  wanneer je de Reflectie Tool hebt ontvangen. Mocht je een factuur willen ontvangen, stuur me dan na het over maken van het bedrag een mailtje (go@lucierijpstra.nl)