AAN DE SLAG!

AAN DE SLAG!

Van harte Gefeliciteerd!

Je kunt nu direct beginnen.

Klik op de afbeelding en het online-product opent zich van zelf. Je kunt er voor kiezen om de bestanden te downloaden en/of uit te printen maar je kunt ook (zo vaak als je wilt) terug komen naar deze pagina om verder te gaan met Reflecteren. Gebruik het vooral op de manier die voor jou het prettigst is!

Ik wens je er veel plezier van en hoop dat het je een groot gevoel van vrijheid en vertrouwen zal brengen met daarbij vele dankbare levens- en groei-ervaringen!

 

Waardebepaling achteraf

Nadat je de Reflectie Tool hebt gebruikt mag je zelf bepalen wat je hiervoor wilt betalen. Dit kun je doen door te voelen welk bedrag voor jouw passend is en dat over te maken of je doet het aan de hand van de ervaringsvragenlijst-REFLECTIE-1  (als je hierop klikt komt het word document bij downloads in jouw computer).

Werken met waardebepaling achteraf betekent voor mij; Werken met vertrouwen!

Je kunt de waarde die de Reflectie Tool voor jou heeft overmaken naar Rekeningnummer; NL 89 TRIO 0198 1155 04 t.n.v. L Rijpstra. Vermeld in de omschrijving wat je wilt en wanneer je de Reflectie Tool hebt ontvangen. Mocht je een factuur willen ontvangen stuur me dan na het over maken van het bedrag een mailtje (go@lucierijpstra.nl)